Без авансово
Плащане

Обадете се 0893 950 691

Ремонт на покриви в София и страната

Ремонт на покриви в София и страната - Ремонти Борисови

 

Как се поддържа покрив:

Ремонтa на покрива и добрата му поддръжка са от изключителна важност за всяка сграда. Природните фактори целогодишно нанасят поражения, вследствие на дъждове, сняг и така неприятните градушки. За да не започне да се руши домът ви от последвалите течове, трябва да се погрижите за здравината и правилното функциониране на вашия покрив.

Преди да започнете каквито и да било вътрешни ремонти се уверете, че покривът е здрав и надежден. В противен случай усилията ви ще са напразни. Честите грижи за покрива и неговата изолация са гаранция за уюта на вашата сграда и ще ви спестят хиляди левове за оправяне на последвалите щети.

Екипът ни има дългогодишен опит както в ремонтирането на остарели и повредени покриви, така и в цялостното изграждане на нови покривни постройки. Работим коректно с нашите клиенти в София и на територията на цялата страна и сме сигурни, че ако наемете услугите ни, ще ни препоръчате и на вашите приятели и роднини.

 

Как правим ремонт на покриви:

 

  • разкриване на покрива и почистване
  • подмяна на остарели дъски
  • полагане на висококачествена чешка мушама под керемидите
  • наковаване на хоризонтални и вертикални летви
  • нареждане на керемиди и поставяне на капаци
  • подмазване на капаците по билото с разтвор от вар и цимент

 

Какво покритие да изберете за вашия покрив?

За правилен ремонт на покрив, първо трябва да се измери наклонът и товароносимостта му. Здравината на конструкцията зависи до голяма степен от правилното изчисление на товароносимостта и тежестта на материалите, с което ще си гарантирате здравина и защита от атмосферните условия.

  • Ремонт на плосък покрив – такъв покрив се среща при панелните блокове или при сгради с правилни геометрични форми. При такъв тип покриви се препоръчва да се използва рулонна хидроизолация. Също е възможно да се използва течна или гумена хидроизолация, но техният експлоатационен период е по-кратък.
  • Ремонт на покриви с наклон – при покривен наклон от 10 градуса най-често се използва рулонната хидроизолация, а битумните керемиди се използват при покриви с наклон над 15 градуса. Керамични, бетонни и метални керемиди се използват при покриви с наклон над 20 до 50 градуса. Различните видове плочи, керемиди и метални системи, издържат дълго, срокът им е около 15 години, че дори и малко повече, ако са добре поддържани.

 

Ако имате проблем с покрива и не знаете към кого да се обърнете, то нашата фирма Ремонти Борисови – София е правилния избор. Имаме решение за всеки проблем с ремонтите. Доверете ни се и ще оправдаем доверието Ви на 100% с нашето качество и достъпни цени.

Цени за ремонт на покрив:

Разкриване на покрив1,50лв
Почистване на прах и кал1,00лв
Подмяна на дъски до 5% от площа на покрива0,00лв
Полагане на чешка мушама за под керемиди { зебло }2,30лв
Наковаване на вертикални и хоризонтални летви /скара/2,00лв
Нареждане на керемиди2,30лв
Подмазване на капаци с варов-циментов разтвор1,20лв
Изхвърляне на строителни отпадъци от покрива от изпълнителя.0,00лв
Обща цена с труд и материали10,30лв/м2

Как да се свържете с нас

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт и ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години!