Направа на нова капандура

Като важна част от покрива в тази статия ще обърнем необходимото внимание на капандурите.
Изграждане на нов покрив – Ремонти Борисови

Покрив с капандура и тераса

Изграждане на нов покрив - Ремонти БорисовиВ епохата на възраждането капандурите са наричани още и Люкарни в съвременното строителство по често се срещат като „табакера“ Въпреки архитектурните различия на двата вида капандури общото между тях е че осигуряват слънчева светлина и свеж въздух и в същото време не пропускат влага и теч при снеготопене и дъжд . Като фирма чиято дейност е ремонта на покривните конструкции обръщаме внимание на тази, част от покрива.

Какво предлагаме?

  • Възстановяване на стари капандури тип люкарна (запазване на автентичният и вид)
  • Отстраняване на течове от капандури от всякакъв тип.
  • Смяна на стъкла и рамки, уплътняване и замазки в таванните помещения.
  • Покривно тенекеджийство .
  • Осигуряване на водоплътност със съвременни материали.
  • Демонтаж и направа на нова капандура.
  • Ремонт на капандури от всякакъв вид.
  • Изработка на нова капандура.

Защо е важно да се подмени капандурата?

Капандура е част от покривната конструкция, която покрива капачетата на вентилационни канали, шахти, комини и други отвори на покрива. Нова капандура може да се постави в случай, че старата е повредена или износена и не може да изпълни функцията си ефективно.

Замяната на капандурата може да се извърши по няколко начина в зависимост от конструкцията на покрива. Обикновено това включва измерване на размерите на капандурата, изработка на нова капандура от метал или друг материал, монтаж на новата капандура и затегняване на всички винтове и други елементи, които я държат на място.

Замяната на капандурата е важна, тъй като това помага за предотвратяване на проблеми с влага и други повреди, които могат да възникнат в случай на износване на старата капандура. При монтаж на нова капандура, е важно да се използват качествени материали и да се извърши работата от професионален тенекеджия, за да се гарантира качеството на работата и дълготрайността на новата капандура.

Ремонт на капандура

Цена за ремонт на капандура:

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт ние ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години! Ремонт на покриви София от "Ремонти Стефани Строй ЕООД"

Без авансово заплащане

Не използваме лоши търговски практики и не спекулираме с доверието на

Безопастност

Ценим здравето на хората и спазваме всички мерки за безопасност при работа

Качество и цена

Отлично качество на услугите на разумни цени

+359889666679