Отзиви и препоръки за ремонт на покриви

На тази страница ще намерите мнения на нашите доволни клиенти, уверени в качеството на извършените от нас ремонтни дейности.Ние разчитаме на препоръките и отзивите на нашите доволни клиенти, за да продължим да развиваме бизнеса си и да се утвърждаваме на пазара . Затова, ние се стремим да останем винаги на върха на индустрията и да постигаме високо ниво на удовлетвореност от страна на нашите клиенти. Ние се грижим да поддържаме редовен контакт с нашите клиенти по време на процеса на ремонта на покрива, за да можем да им осигурим необходимата информация и да отговорим на всички техни въпроси и нужди. След завършване на работата, ние се уверяваме, че нашите клиенти са доволни от крайния резултат и им предоставяме гаранция за качеството на извършените ремонтни дейности.

Препоръки на живо:

Пореден доволен клиент от нашите услуги:  

Коментари и препоръки от клиенти  на фирмата

 
 Даниел Илиев От началото до края на проекта, фирмата за ремонт на покриви ме информира за всяко действие, което са предприемали. Те използваха най-новите технологии и материали, за да гарантират, че моят покрив ще бъде дълготраен и здрав.
 
Надежда Неделчева Процесът на ремонт беше бърз и безболезнен. Екипът на фирмата се погрижи да защитят всички предмети около къщата ми и след завършване на работата, те се увериха, че всичко е било почистено и подредено на мястото си.

 
Велко Михайлов Резултатът от ремонта на покрива ми беше изключителен. Покривът ми сега изглежда като нов, аз се чувствам спокоен и уверен, че моят дом е защитен от всякакви външни условия.
 
 Марин Маринов Бих препоръчал фирмата за ремонт на покриви на всеки, който търси професионализъм, качество и добро обслужване. Те действително се грижат за своите клиенти и предлагат най-доброто решение за техните нужди.
 
 Ганчо Минев Гореща препоръка Ако търсите професионална и надеждна фирма за ремонт на покриви моята препоръка е да се обърнете към тези момчета! Аз съм напълно доволен от извършената от тях работа – качеството на услугата е на високо ниво, а цените са много конкурентни.

Минчо Василев Препоръчвам Специалистите на фирмата бяха много внимателни към моите нужди и изисквания, като винаги се уверяваха, че всичко е точно така, както аз съм го искал. Работата беше извършена бързо и без никакви проблеми, а всички мои въпроси бяха отговорени на професионален и разбираем език.

Деница Димитрова Ако търсите качествен и бърз ремонт на покрив  не се колебайте да се обърнете към Стефан Борисов професионалисти са момчетата. Те ще се погрижат да получите точно това, което търсите, така че препоръчвам фирмата.

 Лидия Тасева Препоръчвам Стефан и фирмата му. Ако желаете да имате спокойствие , че работата по ремонта на Вашия покрив ще бъде извършена правилно и без проблеми, тази фирма за ремонт на покриви е Вашият надежден партньор.
  Благодарим Ви за прекрасните препоръки и коментари! Много се радваме, че сте доволни от нашата работа и че успяхме да отговорим на Вашите очаквания. Вашите думи са мотивация за нас да продължаваме да работим усърдно и да предлагаме най-доброто обслужване на всички наши клиенти. Благодарим Ви, че избрахте нашата фирма за ремонт на покриви и се надяваме да можем да Ви бъдем полезни отново в бъдеще. Оставаме на линия за нови проекти очакваме препоръките  на всички доволни клиенти на: E-mail: info@remonti-borisovi.com  

Без авансово заплащане

Оферта за реконструкция на покрив

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт ние ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години! Ремонт на покриви София от „ "Ремонти Стефани Строй ЕООД"“

Без авансово заплащане

Не използваме лоши търговски практики и не спекулираме с доверието

Безопастност

Ценим здравето на хората и спазваме всички мерки за безопасност при работа

Качество и цена

Отлично качество на услугите на разумни цени

+359889666679