Без авансово
Плащане

Обадете се 0893 950 691

За нас

Изграден покрив от Ремонти Борисови

Кои сме ние?

„Ремонти Борисови Строй“ ЕООД стартира дейността си през 2004-а година, като екипът се занимава с цялостно изграждане на нови покриви, както и с ремонт и преустройство на стари покриви на къщи, коперации, вили, панелни блокове, промишлени и търговски сгради. Фирмата извършва широка гама от услуги  в  София, Пловдив, Плевен, Перник, Враца и цялата страна.

За  тези 10 години сформирахме професионален екип от 25 души, които доказаха себе си с качествен труд и гаранция за перфектно извършената работа.

Покривът представлява цялостна система, която трябва да изградена напълно прецизно, за да функционира правилно и безпроблемно. В нея трябва да се вложат качествени труд от експерти, както и отлични материали и елементи.

В Ремонти-Борисови предлагаме както изграждане на нов покрив, така и ремонт на остарели и проблемни покриви с наши специализирани бригади.

Как работим?

Огледите, които правим за нашите клиенти са безплатни, като екипът ни се запознава детайлно с Вашия проблем за да изготви индивидуално решение, което съчетава специфичен дизайн и използването на подходящите технологии за целта.

Сложността на всеки проект ни мотивира да даваме винаги 100% от себе си, а целта ни е да установим доверие и професионални взаимоотношения с клиентите си в дългосрочен период защото добрата дума е най-ценна за нас и труда ни. Можете да ни потърсите за услуги в  София, Пловдив, Плевен, Перник, Враца и цялата страна

Защо да изберете нас?

При всеки ремнот даваме дългогодишна гаранция, тъй като работим с доказани производители на различни видове покривни материали и аксесоари, които отговарят на всички европейски изисквания за качествено строителство.

Ако се нуждаете от надеждно извършени строителни дейности в кратки срокове и на добра цена – свържете се нас на посочения в контактите телефон и ние ще се отзовем веднага.

Работим в София, Пловдив, Плевен, Перник, Враца  и цялата страна.