За нас

„Ремонти Стефани Строй ЕООД“стартира дейността си през 2004-а година, като екипът се занимава с цялостно изграждане на нови покриви, както и с ремонт и преустройство на стари покриви на къщи, коперации, вили, панелни блокове, промишлени и търговски сгради. Фирмата извършва широка гама от услуги в София, Пловдив, Плевен, Перник, Враца и цялата страна.
За тези 10 години сформирахме професионален екип от 25 души, които доказаха себе си с качествен труд и гаранция за перфектно извършената работа.
Покривът представлява цялостна система, която трябва да изградена напълно прецизно, за да функционира правилно и безпроблемно. В нея трябва да се вложат качествени труд от експерти, както и отлични материали и елементи.
В Ремонти-Борисови предлагаме както изграждане на нов покрив, така и ремонт на остарели и проблемни покриви с наши специализирани бригади.

Как работим?

Огледите, които правим за нашите клиенти са безплатни, като екипът ни се запознава детайлно с Вашия проблем за да изготви индивидуално решение, което съчетава специфичен дизайн и използването на подходящите технологии за целта.
Сложността на всеки проект ни мотивира да даваме винаги 100% от себе си, а целта ни е да установим доверие и професионални взаимоотношения с клиентите си в дългосрочен период защото добрата дума е най-ценна за нас и труда ни. Можете да ни потърсите за услуги в София, Пловдив, Плевен, Перник, Враца и цялата страна

Защо да изберете нас?

При всеки ремнот даваме дългогодишна гаранция, тъй като работим с доказани производители на различни видове покривни материали и аксесоари, които отговарят на всички европейски изисквания за качествено строителство.
Ако се нуждаете от надеждно извършени строителни дейности в кратки срокове и на добра цена – свържете се нас на посочения в контактите телефон и ние ще се отзовем веднага.
Работим в София, Пловдив, Варна, Плевен, Перник, Враца и цялата страна.

Без авансово заплащане

Оферта за реконструкция на покрив

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт ние ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години! Ремонт на покриви София от "Ремонти Стефани Строй ЕООД"

Без авансово заплащане

Не използваме лоши търговски практики и не спекулираме с доверието на

Безопастност

Ценим здравето на хората и спазваме всички мерки за безопасност при работа

Качество и цена

Отлично качество на услугите на разумни цени

+359889666679