Тенекеджийски услуги за покриви

Тенекеджийски услуги за покриви цени:

 • Обшивка на комини
 • Обшивка на бордове с широчина до 30 см.
 • Заготовка и монтаж на над-улучни поли
 • Заготовка и монтаж на улами с широчина до 30 см.
 • Обшивка на капандури

Цени по договаряне

Качественото покривно тенекеджийство е от изключително значение за здравия покрив. Дългогодишният опит в този бранш ни прави уверени и гарантираме на своите клиенти първокачествена услуга. Предлагаме услуги в София и Пловдив.

Тенекджиски услуги за вашият покрив

Тенекеджийските услуги за покриви са важна част от ремонта и поддръжката на покрива. Те включват изработка, монтаж и ремонт на различни елементи на покрива, изработени от метал, като например:

 • Лайсни – те са метални ленти, които се монтират на границите на покрива, за да предпазват от проникване на вода. Те могат да бъдат изработени от различни материали като оцинкована ламарина, алуминий или мед.
 • Жлебове – жлебовете са канали, които събират водата от покрива и я извеждат в поставена предварително дренажна система. Те могат да бъдат изработени от оцинкована ламарина или PVC материали.
 • Капаци – капаците са метални елементи, които предпазват жлебовете от замърсявания и блокиране. Те могат да бъдат изработени от различни материали, като оцинкована ламарина, алуминий или PVC.
 • Луни – луните са метални елементи, които се използват за покриване на различни конструкции, като например веранди, тераси или козирки.
 • Коминни обкови – те представляват метални обкови, които се монтират около комини, за да предпазват от проникване на вода. Те могат да бъдат изработени от различни материали, като оцинкована ламарина или мед.
 • Капаци за форни – капаците за форни са метални елементи, които се монтират на въздуховодите на фурни и камини, за да предпазват от влизане на дъждовна вода или замърсявания.

Тези са само някои от услугите, които могат да бъдат извършени от тенекеджии във връзка с ремонта или поддръжката на покрива. Важно е да изберете професионалисти, които разбират от изработката и монтажа на метални елементи за покриви, за да можете да получите качествена и надеждна услуга.

Защо е важно покривното тенекеджийство?

Тенекеджийски услуги - Ремонти БорисовиТенекеджийските услуги за покриви могат да се изпълняват както на нови, така и на стари покриви. При ново строителство, тенекеджийските услуги ще включват изработката на металните елементи за покрива, като се взимат предвид размерите и формата на покрива. След това тези елементи се монтират на място, за да се създаде покрив, който е здрав и ефективен. При ремонт на покрива, тенекеджийците ще преценят какво е необходимо за да се подобри качеството на покрива. Те могат да извършат ремонт на съществуващите метални елементи, като заменят повредените части или да добавят нови елементи, ако е необходимо. Това ще помогне да се предотврати протичане на вода и други повреди на покрива. Покривното тенекеджийство е важно за поддръжката на покривите, тъй като металните елементи играят ключова роля във водоотводната система на покрива и предпазват от влага и други повреди. Затова е важно да се избере квалифициран и опитен тенекеджия, който може да осигури качествено и надеждно изпълнение на работата.

Покривно тенекеджийство с гаранция

Тенекеджийски услиги цени:

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт ние ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години! Ремонт на покриви София от "Ремонти Стефани Строй ЕООД"

Без авансово заплащане

Не използваме лоши търговски практики и не спекулираме с доверието на

Безопастност

Ценим здравето на хората и спазваме всички мерки за безопасност при работа

Качество и цена

Отлично качество на услугите на разумни цени

+359889666679