Съвети за отстраняване на течове


Какво да правите ако покрива протече?

Проверете в какво състояние са керемидите. Огледайте и летвите и гредите, ако конструкцията е дървена. Огледайте внимателно за течове и дали се намират около капандурите или комина и отдушника. Съветваме ви да се обърнете към специалисти по ремонт на покриви, ако нямате опит, за да спестите време, нерви и ненужно харчене на пари. 

Какви материали трябва да се използват?

Препоръчваме да прибягвате до накй-качествените материали, за да се радвате на уютен и топъл дом за дълго време. Ако правите прекалени икономии и ползвате нискокачествени материали, много бързо е възможно да се изхабят и да се наложи втори ремонт, което е излишно и само ще загубите още пари. Качествените материали могат да издържат с години повече от некачествените. 

На колко време да правите проверка?

Препоръчително е всяка година да проверявате изправността на покрива за течове, без значение от възрастта му. Ако забележите, че има опиращи клони ги изрежете. Ако забележите разрушени или липсващи керемиди ги подменете или потърсете помощ от хора с опит.

Проверявайте улуците дали не са запушени от прах и листа, което води до задържане на вода.Колкото по-често правите проверки на състоянието на вашата сграда, толкова по-дълго ще се радвате на защитен и уютен дом!

Без авансово заплащане

Оферта за реконструкция на покрив

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт ние ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години! Ремонт на покриви София от „Борисови Строй“ ЕООД

Без авансово заплащане

Не използваме лоши търговски практики и не спекулираме с доверието

Безопастност

Ценим здравето на хората и спазваме всички мерки за безопасност при работа

Качество и цена

Отлично качество на услугите на разумни цени

+359889666679