Изработка на навест, бесeдка или барбекю

Изработка на навесиНезависимо колко е голяма къщата ви при наличие на не използваемо място в двора един красив дървен навес може да ви бъде полезен. Какво представляват навесите и какво е тяхното предназначение ? Като конструкция това може да бъде метална или дървена рамка върху която се изгражда покрив, той може да бъде с открити или затворени стени подобно на тентата основната функция на съоръжението е да предпазва от сняг дъжд или слънчевите лъчи. В зависимост от неговото предназначение може да бъде използван като гараж за автомобила, място за съхранение на градински инструменти и материали, като беседка за сбирки с приятели, лятна кухня или барбекю.

Фундамент за беседка гараж и барбекю

Подът на беседката или барбекюто може да бъде изграден от дърво или тротоарни плочки ако сте избрали вторият вариант за монтаж на тротоарни плочки можете да разгледате това предложение. За фундамент на гараж основата може да бъде направена от бетон, асфалт, тротоарни плочки с по голяма дебелина или готови паркинг елементи, различните подови основи имат своите предимства и недостатъци изборът зависи изцяло от визията на клиента.

Покрив на навеса

Основната и най – важна част на дървената конструкция е покривът , той трябва да бъде здрав и издръжлив на атмосферните влияния. Покривът може да бъде изработен от същите материали , от които е изработен и покривът на къщата (вилата) по този начин беседката (барбекюто) ще допълва цялостният изглед на имота. От финансова гледна точка покривът може да бъде направен от други материали, съвременният пазар предлага огромно разнообразие от възможности, водоустойчив шперплат, метални керемиди, ламарина, битумни керемиди и листи и др.

Конструкция

Рамката се състои от 4,6 или повече вертикални пилона и хоризонтални свързващи греди . Рамката трябва да бъде изградена върху здрава и стабилна основа за да не се получи пропадане или изкривяване на цялата дървена конструкция в следствие на подкопаване от проливен дъжд или твърде мека почва. Освен здравината тя трябва да бъде красива тъй като е част от екстериора на градината. При изработката и могат да се предвидят места за поставяне на саксии и други декоративни елементи.

Фирма „Ремонти Стефани Строй ЕООД“ ще изпълни вашият проект точно като си го представяте. За консултация или оглед на място позвънете по телефона.

Изработка на навеси и беседки

Ниски цени за София и страната

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт ние ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години! Ремонт на покриви София от "Ремонти Стефани Строй ЕООД"

Без авансово заплащане

Не използваме лоши търговски практики и не спекулираме с доверието на

Безопастност

Ценим здравето на хората и спазваме всички мерки за безопасност при работа

Качество и цена

Отлично качество на услугите на разумни цени

+359889666679