Ремонт на покриви в Плевен


Покривите в град Плевен са различни и варират в зависимост от типа на сградата и материала, използван за покриване.

Керемиден покрив – този вид покрив е много популярен в България. Керемидит могат да бъдат правоъгълни или вълнообразни и да бъдат направени от различни материали като керамика, бетон и други.

Метален покрив – този вид покрив е също много популярен в България и се използва основно за покриване на по-големи обекти като складове, фабрики и други. Металните покриви могат да бъдат направени от различни материали .

Битумни керемиди – това е вид покрив, който е направен от битум, усилен със стъклени влакна. Битумните шингли са издръжливи и лесни за поддръжка.

Покрив от поликарбонат – този вид покрив е направен от прозрачен материал, който позволява на светлината да преминава през него. Този вид покрив се използва често за покриване на тераси и други открити пространства.

Търсите  фирма за ремонт в Плевен

Предлагаме качествен ремонт на покривни конструкции в град Плевен и областта. Ремонтираме всички видове  покриви бързо и качествено. За всички извършени от нас услуги даваме гаранция

Хидроизолация - Ремонти БорисовиРемонт на плоски покриви на блокове, жилищни кооперации и  гаражи в Плевен. Плоските покриви са широко популярни при съвременните сгради. Ремонта им се състои  в подмяната на хидроизолационната мембрана , замазка на обрушени части от плочата и подмяна на водостоци.

 


Изграден покрив от Ремонти БорисовиРемонт на керемидени покриви с дървена конструкция в Плевен град и област. Това са стандартните наклонени покриви покрити с керемиди от керамика, битумни или метални керемиди. Ремонтира се  дървената конструкция, подменят се летви и греди, подменя се мембраната, крепежните елементи и дефектиралите елементи от покрива.


Какво предлагаме в Плевен ?

  • Изграждане на нови покриви.
  • Частичен ремонт на покрив
  • Покривно тенекеджийство
  • Подмяна на улуци и водосточни тръби
  • Външна топлоизолация
  • Смяна на хидроизолация
  • Строителни услуги

За Плевен град и област извършваме безплатен оглед на обекта. Работим без предварително заплащане или капаро. Цените на ремонта се определят след предварителният оглед, който ще направим в удобно за вас време, включително и през

Без авансово заплащане
Оферта за реконструкция на покрив

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт ние ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години! Ремонт на покриви София от "Ремонти Стефани Строй ЕООД"

Без авансово заплащане

Не използваме лоши търговски практики и не спекулираме с доверието

Безопастност

Ценим здравето на хората и спазваме всички мерки за безопасност при работа

Качество и цена

Отлично качество на услугите на разумни цени

+359889666679