Без авансово
Плащане

Обадете се 0893 95 06 91

Ремонт на покриви в Пловдив

Ремонт на покриви в град Пковдив

Всичко за вашият покрив в област Пловдив. Изграждане на нов покрив.

Фирма „Ремонти Борисови Строй“ ЕООД извършва всички дейности свързани с покривните конструкции  на територията на г.Пловдив и цялата пловдивска област. Ремонтираме всички видове покривни конструкции. Покриви на вили, селски имоти, жилищни кооперации, промишлени сгради, складове, халета и др.  Изграждаме нови покриви по ваш или наш проект.Като специалисти с голям опит в строителството можем да ви предложим практични решения, да ви дадем ценни съвети при избор на материали, консултации за всичко свързано с вашият покрив.

Услуги в град и област Пловдив

  • Хидроизолация: Защита на жилищни сгради, подземни гаражи и др. от влага. Поставяме нов хидроизолационен материал или ремонтираме  съществуващият.
  • Подмяна на улуци : Ремонт дренажната система на покрива. Подмяна на захващащи скоби, улуци и водостоци.
  • Покривно тенекеджийство: Строителното тенекеджийство включва обшивка на различни елементи от покрива като, комини, капандури, калкани и др
  • Пренареждане на керемиди: Разкриване на част или целият покрив с цел подмяна на мембрана, летви или други дефектирали елементи от конструкцията. Керемидите се демонтират след което се подреждат отново на покрива.
  • Отстраняване на течове: Покривът се оглежда от наш специалист. Проблемната зона се локализира , след което се пристъпва към решаването на проблемите с течовете от покрива.
  • Изграждане на нов покрив: Услугата е подходяща , като за ново построена сграда, така и за стара на която желаете да смените цялата конструкция.

За Пловдив град и област извършваме безплатен оглед на обекта. Работим без предварително заплащане или капаро. Цените на ремонта се определят след предварителният оглед, който ще направим в удобно за вас време, включително и през почивните дни. Фирма „Ремонти Борисови Строй“ ЕООД разполага със собствен транспорт за пренос на материали. Екипът се състои от енергични професионалисти с дългогодишен стаж в строително-ремонтната дейност.Изпълняваме поръчката в срок и спазваме всички договорки с нашите клиенти. Работим без авансово заплащане.

 

Как да се свържете с нас?

За запитвания и информация можете да ни се обадите на Тел. 0893 95 06 91  да изпратите запитване на Мейл: info@remonti-borisovi.com или да използвате формата за контакт . Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години!